Vill du ha hjälp att göra en livsstilsförändring?

Vill du ha hjälp att göra en livsstilsförändring?

VÄLKOMMEN TILL KRAFTHÄLSAN!

Jag heter Hanna Weinéus och har jobbat som personlig tränare, viktcoach och gruppträningsinstruktör sedan 2017. Jag stortrivs med det jag gör och det det bästa är få hjälpa människor till en bättre, mer hälsosam och hållbar livsstil. Min utbildningsbakgrund är en treårig kandidatutbildning inom idrottsvetenskap vid Mittuniversitetet i Östersund, med en akademisk licensiering som personlig tränare. Så länge jag kan minnas har jag haft ett stort tränings- och idrottsintresse. Jag har även tävlat genom åren, framför allt i friidrott och bänkpress.

Min filosofi är att vi människor är en helhet som behöver balans i tre väsentliga delar för att må bra. Nämligen kost, fysisk aktivitet och återhämning. När det finns en balans mellan dessa tre, så finns alla förutsättningar för en mer hälsosam och starkare vardag.

Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, komma igång eller ta din träning och hälsa till en ny nivå, så vill jag hjälpa dig.

VI UPPNÅR DITT MÅL

Om du väljer att anlita mig som coach, så startar vi resan mot din livsstilsförändring. Jag finns vid din sida under resans gång och ger dig de verktyg du behöver för att lyckas nå dina mål.

ONLINE COACHING

Så enkelt är det att komma igång med din livsstilsförändring

Tillgång till vår klientapp

Uppföljning veckovis

Personligt tränings- och kostprogram. Nytt program var fjärde vecka

3 alternativ per måltid

Chattfunktion med tränare

Svar inom 24 h (inte under helgdagar)

KONSULTATION ÄR KONSTADSFRI OCH INTE BINDANDE

Under konsultationen går vi igenom din målsättning, din nuvarande livssituation, dina kost- och träningsvanor, samt vad du har för förväntningar. Konsultationen är kostnadsfri och inte bindande.

Har du viljan att uppnå ditt hälsosammare jag? Starten på denna resa är bara ett klick bort. Fyll i formuläret ovan för att göra en intresseanmälan så kontaktar jag dig inom kort